Хранителни добавки » Аминокиселини » BCAA

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка бцаа аминокиселини за сила

Борд меню

сряда, 6 август 2014 г.

Widgets

BCAA аминокиселини-прием и дозировка

Какво прави BCAA толкова важни за спортуващите?


BCAA аминокиселините играят ключова роля в процеса на мускулен синтеза и предотвратяват разграждането на мускулите по време на интензивни тренировки. Те също така помагат за намаляване на умората и подобряват възстановителните процеси след упражнения.


Как да приемаме BCAA аминокиселините за максимална ефективност?


bcaa цена от fitnessdobavki.bgПравилната дневна доза: Важно е да се спазва препоръчителната дневна доза на BCAA аминокиселини, която често се определя от индивидуалните нужди и нивото на активност на човека. Обикновено дозата се движи между 5 и 20 грама на ден, разделени на няколко дози.


Време за прием: BCAA аминокиселините могат да бъдат приемани преди, по време и след тренировка, за да се осигури най-доброто тяхно усвояване и ползи за мускулите. Преди тренировка те могат да увеличат енергийните нива, по време на нея да предпазят мускулите от разграждане, и след нея да насърчат възстановителните процеси.


Смесване с други добавки: BCAA аминокиселините могат да се комбинират с други добавки като протеинови шейкове, креатин или глутамин за по-голямо усвояване и синергичен ефект върху мускулите и физическата издръжливост.


Заключение

Следвайки правилния начин за прием на BCAA аминокиселини, можем да усетим максималните ползи за нашето здраве и фитнес цели. Те са важни за мускулната синтеза, защитават мускулите от разграждане и подпомагат възстановителните процеси след тренировка. Не забравяйте, че може да се консултирате безплатно със специалист от Фитнес и Здраве, за да се определи правилната доза и начин на прием за вашия индивидуален случай.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари :

Публикуване на коментар